Rólunk    Horváth Zoltán cserépkályha és kandalló építő vagyok. Tevékenységi köröm cserépkályhák, kandallók, kerti kemencék, építése, átrakása, pontos kivitelezése az ügyfél elképzeléseinek megvalósítása.
    Iskolai tanulmányaimat 1992-ben fejeztem be, de a szakma, különböző fortélyait, újdonságait, azóta is tanulom, fejlesztem és használom.

    2001-óta egyéni vállalkozóként dolgozom. Mára családi vállalkozássá bővültünk, feleségem és nagyobbik fiam, Krisztián segítségével, aki végzett kályhásként dolgozik velem.

    2004-ben megnyitottuk, Mosonmagyaróváron a Móvárkandalló Bemutató teremt, amit a piaci viszonyok átalakulása miatt, 2019-ben áthelyeztünk Hegyeshalomba, az otthonunkba. Itt, szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket, egy teljesen új, modern, Móvárkandalló bemutató terembe, ahol bevezetjük, a kályhák, kandallók, kemencék rejtelmeibe, adunk felvilágosítás, a lehetőségekről.

    Személyes találkozás után, 3 dimenziós látványrajzot készítek, az ügyfél igényeinek alapján, a lehetőségek figyelembe vételével, bele illesztve a kályhát a leendő környezetébe!

    Munkáimhoz a legjobb magyarországi gyártoktól, forgalmazóktól szerzem be a kályhákhoz, kandallókhoz szükséges alapanyagokat. Több száz méretben, formában a klasszikustól az egyedi, exluzív az új modern irányzatokat képviselő kivitelig tudok kályhákat, kandallókat mutatni.

    Tevékenységem a többéves szakmai hátérnek köszönhetően az egész országra illetve Ausztriára és Szlovákiára is kiterjed. Rendelkezem az Ausztriában szükséges engedélyekkel - A15 papír, technikai dokumentáció.

Fontosnak tartom:
  • A pontos határidő betartását!
  • Hogy a kályha elkészültével, az ”Otthon Éke” legyen!
  • Minőséget, megbízhatóságot!
  • A pontos határidő betartását!
  • Az árgaranciát!
  • Az elvégzett munka után a GARANCIÁT!

Kérem, tekintse meg REFERENCIA munkáimat!